Digital4Plovdiv за онлайн маркетинга и търговията

Digital4Plovdiv за онлайн маркетинга и търговията от Speedflow Bulgaria

Миналият четвъртък Пловдив се превърна в сборен пункт за стотици специалисти, ентусиасти и предприемачи от IT сферата. А причината – мащабното събитие Digital4Plovdiv, тази година посветено изцяло на онлайн маркетинга и търговията. Конференцията се проведе на 30 ноември в хотел Санкт Петербург,гр. Пловдив и беше открита от кмета на града под Тепетата инж. Иван Тотев.

Нашият екип имаше удоволствието да вземе участие и да се запознае от близо с най-горещите теми и новости в областта на електронната търговия. Над 30 специалиста представиха на широката аудитория най-ефективните практики и последните  тенденции за развитие на онлайн магазини и увеличаване на продажбите.

Програмата се проведе в три зали под формата на лекции и презентации. Всеки намери по нещо ново и интересно, което да отнесе със себе си и да приложи на практика – било то в работата си или за нуждите на клиентите си. Включително и ние. Темите засягаха актуални въпроси от поведенческата икономика, SEO одит, SaaS, ERP системи, Интернет сигурност, видео маркетинг, ремаркетинг и мн. други.

Сред лекторите имаше експерти със сериозен дългогодишен опит и за нас беше истинско удоволствие да бъдем част от над 300 участници в събитието. Повече информация за Digital4Plovdiv 2017 може да получите на сайта на конференцията.

Оценете този материал!
5/5 - (2 votes)
5/5 - (2 votes)
Сподели

Comments

  1. Чакаме с нетърпение тазгодишното събитие на Digital4Plovdiv!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *