ВАШИЯТ БИЗНЕС ПАРТНЬОР

ИСТОРИЯТА

Speedflow е утвърден лидер в сферата на телекомуникациите и софтуерната разработка с повече от 13 години опит на международната сцена. Тези технологични познания бяха приложени и при създаването на Speedflow.bg – най-новото попълнение в семейството на компанията. Мисията ни е да преобразим онлайн облика на Вашия бранд чрез иновативни дигитални решения и креативни кампании.

Голям компетентен екип

Speedflow Bulgaria разполага с екип от професионалисти, тясно специализирани в съответните сфери – разработчици, инженери, системни администратори, автори на съдържание, маркетолози, креативни дизайнери, SEO специалисти, майстори на социалните мрежи и много други. Всички тези хора са отдадени на идеята да откриват нови и ефективни дигитални решения, а проектите да бъдат изпълнявани качествено, новаторски и в срок.

А-Я софтуерни решения

Имате отличен продукт, но това не е достатъчно, ако той не достига до правилните хора. Със Speedflow.bg получавате пълен спектър от софтуерни решения и уеб услуги за бизнеса Ви – от красив уебсайт до Андроид приложение, специализиран софтуер или ИТ администрация.

За нас - Speedflow Bulgaria Уеб услуги и дигитални решения

Повече за нас във видео формат

Създателите на компанията

Ната Еллис

Ната Еллис

CFO
Влад Еллис

Влад Еллис

CEO


Готови да започнем?

Възложете проекта си на нашия голям екип от професионалисти,
отдадени изцяло на успешната му реализация.


ПОИСКАЙ ОФЕРТА