За насВАШИЯТ БИЗНЕС ПАРТНЬОР

ИСТОРИЯТА

Speedflow е утвърден лидер в сферата на телекомуникациите и софтуерната разработка с повече от 15 години опит на международната сцена. Тези технологични познания бяха приложени и при създаването на Speedflow Bulgaria – най-новото попълнение в семейството на компанията. Мисията ни е да преобразим онлайн облика на Вашия бранд чрез професионални уеб услуги и иновативни дигитални решения за вашия бизнес.

Голям компетентен екип

Speedflow Bulgaria разполага с екип от професионалисти, тясно специализирани в съответните сфери – разработчици, инженери, системни администратори, автори на съдържание, маркетолози, креативни дизайнери, SEO специалисти, майстори на социалните мрежи и много други. Всички тези хора са отдадени на идеята да откриват нови и ефективни дигитални решения, а проектите да бъдат изпълнявани качествено, новаторски и в срок.

Пълен набор от уеб услуги и дигитални решения

Имате отличен продукт, но това не е достатъчно, ако той не достига до правилните хора. Със Speedflow.bg получавате пълен набор от уеб & дигитални услуги за вашия бизнес включващи изработка на сайт, уеб и графичен дизайн, разработка на мобилни приложения, дигитален маркетинг, SEO оптимизация, копирайтинг, разработка на уеб приложения и софтуер по поръчка, уеб хостинг и др.

А-Я софтуерни решения

Ние предлагаме широк спектър от софтуерни решения за вашия бизнес – от разработката на персонализирани приставки (плъгини), покрай Андроид и iOS мобилни приложение, чак до разработването на софтуер по поръчка и сървърни приложения.


Повече за нас във видео формат

Създателите на компанията

Ната Еллис

Ната Еллис

CFO
Влад Еллис

Влад Еллис

CEO


Готови да започнем?

Възложете проекта си на нашия голям екип от професионалисти,
отдадени изцяло на успешната му реализация.


ПОИСКАЙ ОФЕРТА