Израелски ресторант за кашерна храна с нов сайт от Speedflow Bulgaria

Израелски ресторант за кашерна храна с нов сайт от Speedflow Bulgaria

Израелският ресторант за кашерна храна Jerusalem е гордият и щастлив собственик на нов и модерен сайт, създаден от нашите експерти в Speedflow Bulgaria.
Освен по-обширен обхват Jerusalem сега ще има и възможността да предоставя по-директно и интуитивно преживяване на клиентите си при поръчването на храна онлайн и правенето на резервации.

 

За уебсайта

За по-малко от месец нашите експерти успяха да изпълнят всички цели и изисквания на клиента и разработиха сайт, който напълно се съчетава с изградения офлайн бранд на ресторанта.

С този завършен проект искаме да наблегнем на три основни аспекта:

  • секцията на сайта за менюто на ресторанта
  • визуалният ефект
  • системата за онлайн поръчки

За да създадем изисканото от клиента позитивно визуално изживяване, изпратихме нашият опитен фотограф да заснеме ястията и интериора на ресторанта. Удовлетворени сме, че успяхме да създадем визуалния ефект, който клиентът ни пожела. Всъщност, гледайки снимките, самите ние сме изкушени да опитаме вкусните традиционни израелски ястия.

 

Вярваме, че един много добре структуриран и ясен раздел за меню на храната е от изключителна важност за всеки ресторантски сайт. И този път пожънахме успех с това. Нашите експерти създадоха сайт с чисто интуитивна навигация, което улеснява процеса на правенето на онлайн поръчки и резервации.

На техническия фронт нашите уеб разработчици оптимизираха кода и осигуриха адаптивен дизайн на сайта за различни устройства според последните трендове и изисквания в бранша.
Изключително сме доволни, че добавихме поредния успешен проект към нашето портфолио.
Ето и някой от основните елементи, които изпъкнаха при направата на новия сайт:

 

За ресторанта за кашерна храна Jerusalem

Отворил врати през 2015, Jerusalem е първият от рода си ресторант за кашерна храна в София. Ресторанта предлага незаменими услуги за почитателите на традиционната израелска кухня и изключително приятна атмосфера.
Ресторантът се намира в ЦУМ София на първия етаж до спирка „Сердика“.

 

Уеб услуги - Speedflow Bulgaria

Ако се нуждаете от разработка на сайт, графичен дизайн, дигитален маркетинг или друго свързано със Вашето следващо интернет начинание, не се колебайте да се свържете с нас на info@speedflow.bg

Оценете този материал!
5/5 - (3 votes)
5/5 - (3 votes)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *