Speedflow Bulgaria създаде напълно персонализиран WordPress сайт за Буллтек

Създадохме напълно персонализиран WordPress сайт за Буллтек

Буллтек се присъедини към списъка от компании, които са получили модерен сайт от Speedflow Bulgaria. Този път създадохме персонализиран корпоративен сайт базиран на напълно нова WordPress тема, изградена от нас.

Накратко, ето няколко елемента, които изпъкнаха при направата на този сайт:

  • Пълно изграждане на нова WordPress тема
  • Оптимизиран код
  • Оптимално потребителско изживяване и почти мигновена скорост на зареждане

Желанието на клиента да предаде услугите си по възможно най-опростен и ясен начин създаде необходимостта от нова WordPress тема, която да предоставя нужните функции и дизайн.

След като разменихме няколко идеи и изработихме план, нашите програмисти се заредиха с кафе и започнаха да градят кода – линия по линия. Новата WordPress тема беше завършена за около 15 дни.

ози подход на начало от бял лист ни помогна да разгърнем пълния потенциал на сайта – от гледна точка на SEO и потребителско изживяване. Крайният резултат е един светкавично бърз сайт с привлекателна и ясна визия.

В крайна сметка усилията на нашия екип допринесоха за един стилен, уникален и персонализиран уеб сайт, който позволява на Буллтек да разпространи присъствието си и в мрежата. А за нас остана поредният успешно завършен проект за нашето портфолио.

 

Ето и някой други важни точки, които засегнахме:

  • Функционалност, която отговаря на изискванията на клиентите
  • Интуитивна навигация
  • Оптимизация за мобилни устройства
  • Общо време за завършване на проекта: 20 дни.

Буллтек / Bulltek portfolio featured image

 

За Буллтек

БУЛЛТЕК ООД произвежда елементи за различни индустрии като автомобилната, енергийната, роботиката и др. От създаването си през 2009 компанията се е разраснала значително, като до момента може да се похвали с над 27 милиона евро годишен оборот и работна сила от над 280 човека.

Към днешна дата, централата на Буллтек се намира в Южна Промишлена Зона, Пловдив.

Ако изпитвате трудности да осъществите новия си интернет проект, имате нужда от професионално кодиране, уеб дизайн или нещо друго, свързано с дигиталният свят, не се колебайте да ни пишете на info@speedflow.bg.

Speedflow Bulgaria предлага разнообразна гама от дигитални услуги, включително изработка на персонализиран сайт и онлайн магазин, разработка на мобилни приложения, уеб дизайн и други дигитални решения. Свържете с нас и гледайте как вашият проект разцъфтява.

Оценете този материал!
5/5 - (1 vote)
5/5 - (1 vote)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *