Честито на лаборатория FoodLab за новия им сайт от Speedflow Bulgaria

Лаборатория Foodlab with new website by Speedflow Bulgaria

Северно Македонската лаборатория за тестване на храни и напитки FoodLab е гордият собственик на нов, модерен сайт от Speedflow Bulgaria. Сега те ще имат на разположение допълнителен канал, където ще могат да показват на потенциалните си клиенти предлаганите от тях тестове и видовете тествани храни и напитки.

 

За проекта:

С малко по-малко разговори от обикновено—в период около 20 дни—успяхме да разгърнем един плавателен, бърз, напълно подновен уеб сайт с името FoodLab най-отгоре. Бихме желали да насочим вниманието ви към 3 аспекта, които изпъкнаха при направата на този уеб сайт:

  • Уеб дизайнът
  • Системата за управление на съдържание
  • Оптимизацията

След кратък, приятелски разговор с нашите клиенти достигнахме до решението, че дизайнът трябва отразява следните елементи:

  • Мисията на нашия клиент
  • Езиковите изисквания на целевата аудитория
  • Желанието на клиента за пряк контакт с клиентите

Избрахме смесица от тъмносиньо/лилаво (в headera), зелено и бяло. Също така и отличихме текста на македонски език от този на английски, като го поставихме в зелено. Постарахме се да оставим достатъчно бяло поле (white space), за да изглежда сайтът изчистен и ясен.

В основата на идеята за цветовете беше желанието ни да подчертаем мисията на лабораторията към по-здравословни храни и напитки.

 

Лаборатория Foodlab услуги - Screenshot

 

 

За този проект използвахме WordPress. Тази система за управление на съдържанието дава на администраторите на FoodLab пълната свобода да подновяват инвентара на предлаганите видове тествания и естеството на тестваните храни и напитки. От лабораторията ще могат също и да добавят нови страници в сайта си без намесата на професионални уеб разработчици.

Накрая, нашите експерти дълбаха безспир, за да оптимизират сайта. Кодът и съдържанието бяха изчистени от ненужни елементи и заобиколни пътища. Всичко, което виждате в сайта е в минималния си размер, в резултат на което той е лек и бърз. Това го поставя в една отлична позиция да се класира добре в търсачките.

 

Финалните нотки на проекта

Te бяха придружени от емоции на удовлетвореност от постигнатия резултат, последвани от бързоспускащ се воал от приятелски разговори в офиса. С други думи, екипът ни отвори една-две бутилки вино.

Радваме се, че можем да добавим поредния успешен проект към нашето портфолио и че успяхме да удовлетворим очакванията на нашия клиент.

Честито на приятели от FoodLab за техният нов сайт! Пожелаваме им дълго и плодотворно ползване и успехи в бъдещите им начинания!

Ето и всичко, което направихме:

  • Уеб дизайн
  • Оптимизация на кода и съдържанието
  • Графичен дизайн
  • Уеб разработка

 

Повече за Лаборатория FoodLab

FoodLab се стреми да предлага тестове с най-високо качество за подсигуряване на безопасността и качеството на храната и напитките в Северно Македония. В лабораторията работят професионалисти с дългогодишен стаж в лабораторна среда. Тя кооперира с множество акредитирани лаборатории в региона.

Лаборатория FoodLab може да бъде намерена в модерна нова сграда на улица Борис Трайковски, Скопие.

 

Ако имате нужда от изработка на сайт, разработка на мобилно приложение или каквото и да е друго свързано с вашият следващ уеб проект, не се колебайте да се свържете с нас на info@speedflow.bg

Оценете този материал!
5/5 - (3 votes)
5/5 - (3 votes)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *