Защо да изберете Speedflow Bulgaria за вашия нов сайт?

Защо да изберете Speedflow за вашия нов сайт?

Имате идея за нов сайт? В този случай разликата между подходящата и неподходящата компания за изработка на сайт може да значи разликата от това да осъществите идеята си или не.

Тук се намесваме ние. Бихме искали да ви спестим загубата на време и пари, която често съпровожда подхода „проба, неуспех и отново проба“.
Нека да погледнем причините да изберете Speedflow Bulgaria за вашия нов сайт:

 

1. Предлагаме много добро съотношение цена-качество

Нашата политика е да оценяваме всеки проект по отделно, като предоставяме цена според неговия размер и изисквания. Докато някои уеб компании предлагат безумно ниски цени за изработка на нов сайт (в порядъка на 200 лева), гаранция за качеството на крайния продукт едва ли може да ви бъде дадена. Нашите цени са конкурентни на IT пазара, но също така и отразяват качеството, което предлагаме.

 

2. Нашият подход е фокусиран върху клиента

Ние вярваме, че ясната комуникация е от изключителна важност за успешното завършване на който и да е проект. Затова се захващаме само с проекти, за които сме напълно наясно какви са целите и представите на клиента за завършения сайт. Това помага да се избегнат ненужни неразбирателства и раздразнение и от двете страни.

 

3. Работен процес, регулиран от клиента

Клиентът взима активно участие в нашия процес на работа. Той бива известяван на ключови места по време на изграждането на сайта, за да се уверим, че всичко върви по план. По този начин клиентът има крайната дума за дизайна и функционалността на новия сайта.

 

4. Изпълняваме поръчката изключително бързо

В днешната сурова онлайн обстановка повечето дигитални агенции и уеб компании намират за доста трудно, ако не и невъзможно, да се наложат без употребата на някаква зашеметяваща иновация. Докато ние разчитаме и на методи, които не са тествани — т.е. иновационни решения — за да постигнем нужното високо качество, също така и силно наблягаме на основите, защото именно те ни поставят в позиция да създаваме иновации. Поради тази причина да доставим завършения нов сайт по-бързо от нашите конкуренти е много важно за нас.

 

5. Екипът ни е сплотен и съставен от опитни специалисти

Навъртяхме доста километри заедно — около 15 години. Научихме се не на едно и две неща по пътя, но по-важното е, че разбрахме, че ни харесва да работим заедно. А това помага много. Имаме опитни професионалисти във всички сфери на уеб разработката – програмисти, UX и UI дизайнери, маркетинг и SEO специалисти, копирайтъри, професионалисти по взаимоотношенията с клиенти, „нинджи“ в дигиталния маркетинг и много други.

 

6. Богато и разнообразно портфолио

Можете да намерите доказателства за нашите покорени върхове в портфолиото ни от подбраните проекти – успешно завършени за клиенти от България и други Европейски страни. Между тях са медицински центрове, дентални клиники, ресторанти, онлайн магазини и други.

 

7. Дизайнери с 6-то чувство за атрактивен и елегантен дизайн

В Speedflow Bulgaria сме на мнение, че атрактивният, адаптивен дизайн печели половината битка. Паралелно с това гледаме потребителското изживяване на създадения от нас сайт да е в крак с последните нововъведения и изисквания в web development индустрията.

 

♿ 8. Приемаме проекти във всеки техен етап на разработка

Не се ограничаваме само с направата на нови сайтове. Приемаме и проекти свързани с подобрението на стари сайтове, изработката на модули и плъгини (plug-ins), изработка на онлайн магазин, SEO оптимизация, разработка на iOS и Android приложения (mobile apps) и много други. Горди сме, че имаме екип от страхотни специалисти във всеки един ъгъл на индустрията.

 

9. Резултатно SEO за подобрение на видимостта в Google

Нашите SEO експерти имат необходимите връзки и знания да изстрелят — буквално — клиентските сайтове нагоре по стълбицата на Google. Разполагаме с ресурсите да се заемем с дълготрайни кампании за изграждане на качествени линкове, за да постигнем целите на клиентите ни.

 

⚙ 10. Бърз и съвестен екип за техническа поддръжка

Нашият екип за техническа поддръжка е съставен от опитни експерти, опит, който им помага да открият и разрешат всеки един проблем бързо и ефективно. Така какъвто и разрив да изскочи, той бива разрешен, преди да наруши потокът на работа на клиента.

 

Уеб услуги - Speedflow Bulgaria

Ако имате идея за нов сайт и имате нужда от професионален екип да ви помогне с изграждането му, попълнете контактната форма Тук

Или се свържете се с нас на info@speedflow.bg

Оценете този материал!
5/5 - (3 votes)
5/5 - (3 votes)
Сподели


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *