Speedflow предлага решения за дистанционна работа

дистанционна работа

Настоящата пандемия от КОВИД-19 накара мнозинството от Европейски и световни държави да приложат драстични мерки. За голяма част от бизнесът развитията през последните седмици се отразиха на работния им процес, като изместиха фокуса към използването на по-безопасни методи на работа – например работата от вкъщи. Предизвикателствата на такива методи са свързани с достигането на същата ефективност, както и при работата във физически офис.

Speedflow предлага редица решения за дистанционна работа, които могат да помогнат на екипите на дадена компания да останат свързани и да продължат сътрудничеството си със същата висока ефективност.

Ние предлагаме:

  • Създаване на дистанционна среда за работа
  • Управление на отдалечени компютри
  • Администрация на мрежа
  • Миграция на компютърни бази към дистанционни сървъри
  • Всекидневна поддръжка
  • Онлайн консултации

Освен основните пилони на инфраструктурата за дистанционна работа, също така предлагаме и добавянето на персонализирани функции, които удовлетворяват индивидуални нужди на дадена компания – например, отчитане на работно време.

Съзнаваме, че развитията през последните седмици са значителен източник на страх и несигурност, което, заедно с мерките поети от държавните институции да ограничат разпространението на коронавируса, е изиграло огромна роля за дестабилизирането на нормалния работен процес на голяма част от бизнеса.

Ние целим да ограничим негативните последствия от създалата се ситуация и да помогнем на нашите бизнес партньори да продължат да предлагат висок стандарт на услуги без да подлагат своите работници на излишен риск. Качествените системи за дистанционна работа, и тяхната поддръжка, могат да бъдат не само отлично решение наглед настоящата ситуация, но и много добър начин да се добави гъвкавост и по-голяма удовлетвореност на вашия персонал.

Ако искате да научите повече за нашите услуги за изграждане и поддръжка на системи за дистанционна работа, моля пишете ни на info@speedflow.bg

Rate this article!
5/5 - (1 vote)
5/5 - (1 vote)
Сподели


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *