Аутсорсинг услугите като отговор на дигиталната трансформация

аутсорсинг услуги

Аутсорсингът предоставя отлична алтернатива на традициония метод за наемане на услуги и работници. През последните десет години мнозина компании са се възползвали от аутсорсинг услуги за да спестят пари и обогатят своя набор от умения. Аутсорсингът носи значителен брой предимства на бизнеса. И въпреки това, някой компании ще изпитат пълният му потенциал само когато разпознаят нуждата да преминат към един по-дигитален бизнес модел.

Мнозинството от успешни компании днес са силно зависими от технологичните вълнения на пазара. Иновациите не спират, а с това нуждата за нови и по-добри дигитални решения нараства. Това предоставя благоприятна почва за аутсорсинг доставчици с техническа експертиза, чиито услуги могат да изиграят ролята на спасяваща лодка в този непрекъсващо разрастващ се океан на дигитализация.

Ето и един пример в подкрепа на това твърдение. Представете си, че сте собственик на ресторант за бързо хранене и вашият пряк конкурент наскоро е въвел нова дигитална платформа, която улеснява поръчките за храна. Вашия бизнес би бил поставен в неизгодна позиция, нали? Бихте могли да наемете компания, която да ви предостави също толкова добро дигитално решение, или да се възползвате от аутсорсинг услуги за да постигнете същата крайна цел. В случаи като този аутсорсинг опцията би била много по-рентабилен вариант и би ви предоставила уникална възможност да изградите отношения със стратегически партньор, който ще се грижи не само за настоящите ви технологични нужди но и за възникващи в бъдещето такива.

Този пример е валиден и за всеки друг бизнес, който не разполага с нужния персонал за да надгражда своите налични технологични ресурси. Това се отнася и за всички нива в бизнеса.

Конкурентоспособността се определя от темпото на развитие на една компания, но това темпо е различно за високите ешелони на бизнеса в сравенение с ниските. На по-високи нива се генерират нови идеи по-често, тяхното приложение е по-ефективно и сътрудничеството със стратегически партньори е по-многостранно. Или казано с други думи, иновациините се случват по-често и тяхният ефект се усеща по-рано.

Аутсорсингът е начин да поддържате високо темпо без да губите баланса между наличните ви технологични инструменти и базата от умения, с които разполагате. С този тип услуги можете бързо и ефективно да реагирате на действия на конкуренти и нови технологични пробиви.

Ако сте компания, която обмисля да се присъедини към дигиталната вълна завземаща света, ще трябва да потърсите аутсорсинг доставчик, който ще е способен да откликне на всички ваши изисквания.

Като група от компании с над 15-годишен опит в ИТ, телекомуникацията, и рекламния сектор, Speedflow има всички необходими качества да бъде вашия нов аутсорсинг партньор.

Speedflow предлага аутсорсинг и аутстафинг услуги в следните сфери: сървърни приложения, персонализирана разработка на ERP системи, интеграция и API връзки, персонализиране на софтуеър, нови модули и удължения, разработка на мобилни приложения и изработка на сайт.

Ако заложите на Speedflow като ваш аутсорсинг партньор ще получите достъп до опитни и талантливи специалисти, включително и личен ръководител за вашия проект, които ще поемат технологичната аспект на вашия бизнес по начин, който напълно отразява ценностите и целите на компанията ви.

За да се информирате за нашите аутсорсинг и аутстафинг услуги, моля пишете ни на info@speedflow.bg

Rate this article!
5/5 - (2 votes)
5/5 - (2 votes)
Сподели


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *