Speedflow Bulgaria успешно завърши два нови проекта

Speedflow Bulgaria успешно завърши два нови проекта

Две нови компании преминаха операционната маса на нашият екип от разработчици – българската компания С.Е. Строй и Асоциацията за развъждане на породата Лакон за България.

С.Е. Строй специализира в доставката на услуги свързани с проекто-планиране, изграждане и поддръжка на електрически, водопроводни и санитарни инсталации за жилищни, обществени и промишлени съоръжения. Пожароизвестяване, умни къщи, и термографска картина за локализиране на аварии са само част от услугите, които предлага компанията.

Те се обърнаха към нас с молбата да възобновим и оптимизираме техния сайт за да се подобрят техните позиции в търсачките и да се освежи тяхното представяне в мрежата. Нашите програмисти вградиха нови графични елементи към съществуващата база данни и оптимизираха кода. Проекта ни отне около седмица.

Радваме се, че също успяхме да доставим необходимите онлайн решения и на Асоциацията по развъждане на породата Лакун за България. Създадена през 2014, организацията отговаря за следенето, защитата и развитието на процесите свързани с развъждането на овчата порода Лакун.

Те се свързаха с нас с нуждата от сайт, който ясно да предоставя подробна информация относно техните дейности на техните акционери и на широката публика. Резултатът е един информативен и модерен WordPress сайт.

Ето и някой от аспектите, които засегнахме с тези два последователни проекта:

• Персонализиран код
Уеб дизайн
• Оптимизация на съдържанието
• Оптимизация на кода

Ако имате идеи за уеб разработка, Speedflow Bulgaria разполага с висококвалифициран екип от талантливи програмисти, които са готови да се захванат с вашият проект. Приемаме проекти от всякакъв размер – от основи до подновяване и оптимизация.

За пълен списък от завършени прокети, моля прегледайте нашето портфолио.

Свържете се с нас на info@speedflow.bg за да научите повече за услугите, които предлагаме.

Rate this article!
5/5 - (1 vote)
5/5 - (1 vote)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *