WordCamp Sofia 2017 – всичко за WordPress на едно място

Speedflow Bulgaria посети WordCamp Sofia 2017 – всичко за Wordpress на едно място

Миналия уикенд екипът на Speedflow.bg посети WordCamp Sofia 2017, който се състоя на 11-12 ноември в кино Арена Младост. Конференцията се провежда за седма поредна година и представя всичко най-ново и важно за WordPress. Тя е сборен пункт за стотици експерти и ентусиасти с голям опит в сферата на Уеб програмирането не само от България, но и от цял свят.

 

 

 

За събитието:

На двудневната програма освен местни специалисти присъстваха и WordPress гурута от Швейцария, Италия, Испания, Сърбия, Гърция и Македония. Всички те изнесоха редица лекции на разнообразна тематика – от уеб разработки и дизайн, до управлението на онлайн бизнес и прилагането на ефективни маркетингови стратегии за неговото промотиране. През втория ден, наречен Contributor day,  се проведоха няколко практични уъркшопа, единият от които изцяло с цел популяризиране на уеб програмирането сред най-младите. По време на практиката децата успяха да създадат свой собствен WordPress сайт с помощта на опитни доброволци.

 

Събитието се оказа добра възможност за екипа на Speedflow.bg да се запознае отблизо с най-новите тенденции в областта на Wordpess и Уеб програмирането.  Освен това те успяха да се срещнат и с други професионалисти, също така запалени и убедени в ефективността и многообразието от възможности, които WordPress предлага при изработването на уебсайтове.

 

Ако искате да разберете защо смятаме така, прочете статията ни Време е за нов уебсайт? Защо не WordPress?

Оценете този материал!
5/5 - (2 votes)
5/5 - (2 votes)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *