Засадихме 15 чинара за рождения ден на Speedflow

Засадихме 15 чинара за рождения ден на Speedflow

Днес екипът на Speedflow даде старт на деня с една позитивна и зареждаща доброволческа инициатива. По случай 15-тата годишнина от основаването на компанията засадихме 15 чинара по протежението на средната ивица на бул. Цариградско шосе, в непосредствена близост до бившата Белодробна болница. Мястото е възлово, тъй като посреща и изпраща гостите на града, а и се нуждаеше от облагородяване.

Щастливи сме, че имаме възможността да направим нещо добро за Пловдив. Създадохме една нова зелена зона, която ще остане за поколения напред. Чувството е страхотно и зареждащо. Прекрасен старт на деня и тиймбилдинг за екипа ни. Бихме желали сърдечно да благодарим на Община Пловдив, район „Източен“, на ОП „Градини и паркове“ – гр. Пловдив и представителите на Аграрен университет – Пловдив, които взеха активно участие в засаждането днес. Благодарни сме за оказаното съдействието при избора на най-подходящото място за озеленяване, за организацията и последващата грижа за дръвчетата.

Днес всички работихме заедно за един по-чист и по-зелен Пловдив. Нека превърнем събития като това в традиция! Опазването на околната среда е колективна отговорност, а личният пример е най-силната мотивация за промяна.

Създаването на повече зелени площи и паркове в града е лична кауза за екипа на Speedflow. През 2017 година основахме Инициативен комитет от доброволци с цел възстановяването на бившата Ботаническата градина в града. Съвместно с Община Пловдив, район „Тракия“ и Аграрен университет – Пловдив работим активно за възраждането на забравения парк и за превръщането му в любимо място на всички пловдивчани и гости на града под тепетата. Щастливи сме, че чрез днешното засаждане облагородихме район, който е съвсем близо до градината. Посетихме и нея веднага след засаждането. С радост видяхме, че минзухарите, които засадихме с доброволци миналата есен, вече разцъфват!

Станете част преживяванията на екипа ни през днешния ден, като разгледате галерията:

Видео поздрав по случай 15-тия рожден ден на Speedflow

Оценете този материал!
4.7/5 - (4 votes)
4.7/5 - (4 votes)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *