CValue

Изработка на сайт, Уеб дизайн, Графичен дизайн, Уеб разработка, Уеб хостинг, Андроид приложения, iOS приложения, Разработка на сървърна апликация, Оптимизация на съдържанието, Оптимизация на Кода, Езиков предов


ЗаКлиента
CValue е онлайн платформа, която среща работодатели и кандидати за работни позиции от цял свят на едно място. Пoмага им да направят най-добрия избор за себе си чрез провеждане на интервюта и изпращане на CV във видео формат. Този иновативен подход улеснява процеса по набиране и подбор на персонал. Осигурява виртуално пространство, където работодателите и бъдещите им служители могат да се срещнат „лично”, независимо от местоположението им и часовата разлика.

Екипът на Speedflow Bulgaria се зае с разработването и оптимизирането на съществуващия уебсайт на CValue, както и с изготвянето на нова дигитална стратегия за бранда. Работихме основно по back-end-a, за да подобрим логиката на платформата. Създадохме изчистен и опростен уеб интерфейс. Новото онлайн пространство се превърна в атрактивно място за срещи на работодателите и кандидатите, осигурявайки лесно и бързо взаимодействие между тях.

Програмистите ни добавиха нови функции към мобилното приложение на CValue и оптимизираха съществуващите. Дизайнът на потребителския интерфейс насочихме изцяло към постигане високи нива на ангажираност у целевата аудитория. Приложението е достъпно за потребителите на Android и на iOS. Оборудвано е с всички необходими ключови функции, за да осигури отлично потребителско изживяване за работодателите и кандидатите. Радваме се, че помогнахме на CValue да направи най-доброто дигитално представяне на продукта си. Целият проект бе завършен в рамките на 8 месеца.


Cvalue платформа и приложение screenshot 1
Cvalue платформа и приложение screenshot 2
Cvalue платформа и приложение screenshot 3

Използвани Технологии

JS

HTML5

HTML 5

CSS

PHP

PHP програмиране от Speedflow Bulgaria

Python

MySQL

MySQL database