SeeNews Report

Изработка на сайт, Уеб дизайн, Софтуер по поръчка, Уеб разработка, Oптимизация на съдържанието, Oптимизация на кодаВИЖ САЙТА


ЗаКлиента
Независимият информационен портал за пазарни анализи в Югоизточна Европа SeeNews в сътрудничество с Vangavis, международна компания за иновации, издава подробен доклад на тема „Екосистемата на изкуствения интелект в България“. Резултатът от партньорството е задълбочено проучване на компаниите в сектора, пазара на труда, AI тенденциите и перспективите в България въз основа на данни от периода 2015-2018 година.

За да направят труда си достъпен за нуждите на бизнеса, двете компании решават да го популяризират онлайн и да предоставят възможност на потребителите да го свалят безплатно. Екипът на Speedflow Bulgaria, силно заинтригуван от бъдещето на AI технологиите, с удоволствие се зае с проекта и разработи за SeeNews и Vangavis уебсайт на една страница, базиран на WordPress. Следвайки изискванията и целите на клиентите, създадохме сайт, който предоставя най-доброто потребителско изживяване на десктоп и на мобилни устройства, с изчистен и свеж интуитивен дизайн. Проектът бе завършен за 15 работни дни.


SeeNews Report screenshot 1
SeeNews Report screenshot 2
SeeNews Report screenshot 3

Използвани Технологии

HTML5

HTML 5

WordPress

WordPress icon

PHP

PHP програмиране от Speedflow Bulgaria

MySQL

MySQL database