Шейкър АДВ ООД

Изработка на сайт, Уеб дизайн, Софтуер по поръчка, Уеб разработка, Oптимизация на съдържанието, Oптимизация на кодаВИЖ САЙТА


ЗаКлиента
Шейкър АДВ ЕООД е основана през 2002г., когато започва да избира, внася и представя в страната най-добрите носители на рекламно послание: шапки, работно облекло и облекло за екстремни условия. От шапки Atlantis, през трикотаж Stedman до облекла Regatta. В каталога на компанията са също брандове като JRC и Pen Duick, James&Nicholson, Imbretex, Gildan, B&C, Sol’s, Promotion tops, Jaguar, Viva pens, COOL, Impression. Към момента на страниците на сайта на ShakerADV можете да откриете над 5000 артикула online.

Работата ни по проекта стартира през февруари тази година като го финализирахме през м. май, a в процеса разбира се имаше доста промени и допълнения. За нас е радост, че помогнахме на нашите партньори за изработката на онлайн магазин за продажби на едро, както и организация на съдържанието и оптимизация на кода. Платформата е потготвена за да работи с отделен сайт за продажба на дребно.


ss1
ss-2
ss3

Използвани технологии

HTML5

HTML 5

jQuery

PHP

PHP програмиране от Speedflow Bulgaria

MySQL

MySQL database