Speedflow Communications Уебсайт

Изработка на сайт, Уеб дизайн, Графичен дизайн, Хостинг, SEO оптимизация, Управление на съдържанието, Уеб администрация, Фотографски услуги, Копирайтинг

ВИЖ САЙТАЗаКлиента
Не е изненада, че сме „отговорни“ и за проекта за нов уебсайт на майчината ни компания – Speedflow. Усещахме, че старият сайт не може напълно да отрази визията на компанията. Изискваше се уебсайт, които да показва поглед в бъдещето давайки бизнес решения на всеки доверил ни се. Затова се заехме с пълното му освежаване.

Проектът включваше пълен редизайн и реструктуриране на общия изглед, както и допълването му с чисто ново съдържание. Компанията имаше нужда от ясен фокус върху главните продукти и услуги. Стилен външен вид, който да привлича вниманието на посетителите.

Старата Joomla платформа бе загърбена в полза на изчистена WordPress тема, издържана в бяла цветова схема, която цели да успокоява очите. Speedflow винаги се е асоциирал с бизнес перспектива, изграждана от човешкия фактор. И това беше водещ принцип при изграждането на цялостната концепция – уебсайт, който дава модерни бизнес решения на своито партньори и клиенти.


Speedflow Communications Уебсайт - Бизнес решения - скрийншот 1
Speedflow Communications Уебсайт - Бизнес решения - скрийншот 2
Speedflow Communications Website by Speedflow Bulgaria - screenshot 3

Използвани Технологии

HTML5

HTML 5

WordPress

WordPress icon

PHP

PHP програмиране от Speedflow Bulgaria

MySQL

MySQL database