Весела Коледа и Честита Нова Година от Speedflow Bulgaria

весела коледа и честита нова година

Скъпи приятели и бизнес партньори,

Броени дни ни делят от коледните и новогодишни празници. В тази връзка искаме да благодарим на всички вас, които избраха нашите уеб и софтуер услуги през 2019. Вашето доверие значи много за нас. Благодарим Ви!

Изключително много се радваме да споделим, че през изминалата година постигнахме много с близкия до сърцата ни проект за възстановяване на Ботаническата градина в Пловдив. От пролетта до есента, успяхме да разчистим хиляди квадратни метра площ, на които посяхме няколко нови вида растения. Организирахме спортни празници, развлекателни мероприятия и конкурс, който даде възможност на деца от български училища писменно да покажат своето виждане за бъдещето на Ботаническата градина. И през следващата година ще продължим в същия дух, за да има Пловдив още една красива и зелена местност, на която да се наслаждаваме.

Не по-малко важно остана и участието ни в реставрирането на Голямата базилика на улица „Гладстон“, към което се присъединихме миналата година. Помогнахме да се изнесат тонове пясък от пода на базиликата, разкривайки все още запазените многовековни окраски на тази пловдивска забележителност — отлична компенсация за цената, която телата ни заплатиха в дните след почистването. Скоро базиликата ще бъде на разположение на всички пловдивчани, които решат да я посетят и разгледат.

Беше година изпълнена с усърдна работа, успехи и, не на последно място, забава. Всичко, което постигнахме, би било немислимо без нашите бизнес партньори и приятели. Пожелаваме Ви много щастливи моменти през идните празници и не само повторение на изминалите успехи, но и надминаването им през новата 2020!

Каним Ви да прегледате корпоративното видео на групата Speedflow. Барабани:

Весела Коледа и Честита Нова Година от екипа на Speedflow Bulgaria.

Rate this article!
5/5 - (1 vote)
5/5 - (1 vote)
Сподели


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *