10 причини да изберете Speedflow за аутсорсинг партньор

Top 10 Reasons to outsource to Speedflow

През последните години Източна Европа се превърна в топ дестинация за аутсорсинг услуги, особено в IT сектора и разработката на софтуер. В дигиталната ера, в която живеем, не е чудно, че възможностите за дистанционна работа стават все повече и се налагат като стандарт. Някога комуникацията от разстояние е била сериозно изпитание. Сега може дори да улесни работните процеси, тъй като повечето данни се съхраняват облачно. Източна Европа определено има конкурентно предимство на световно ниво. Регионът привлича много големи инвеститори, които откриват централни офиси тук като HP, IBM, Coca-Cola и др.

Ако търсите софтуерна компания, която да се заеме със следващия ви проект, ето 10 причини защо да изберете аутсорсинг услугите на Speedflow.

 

Кои са нашите силни страни?

 

1. Безупречна репутация

Speedflow оперира на пазара от 15 години. През последните десетилетия нашият екип се отличава с предоставянето на изключителни услуги и софтуерни решения на клиенти по цял свят. Добрите отзиви на партньорите ни и удовлетворението им от съвместната ни работа са наша основна цел. Техният успех също е и наш.

 

2. Технически „мастъри“

Екипът на Speedflow владее широк набор от различни програмни езици. Създаваме продукти от нулата и помагаме на клиентите да подобрят съществуващите си такива, да обновят услугите и да оптимизират бизнес процесите си. Високото ниво на квалифицираност и доказаният опит в софтуерната индустрията ще отговорят положително на всяко ваше изискване или техническо задание. Няма уеб сайт, онлайн магазин, мобилно приложение или какъвто и да е софтуерен продукт, който да ни се опре!

 

3. Отлични езикови умения

Нашият екип владее отлично не само програмни езиците, но и най-популярните говорими такива. Това е от основно значение за всяка компания, която предлага аутсорсинг и аутстафинг услуги. Продуктивната комуникация е ключова тук. Нашите многоезични и мултикултурни експерти разбират идеите, нуждите и целите на всеки клиент и помагат за превръщането им в иновативни продукти и услуги.

 

4. Спазване на законите и разпоредбите

Компаниите, които търсят аутсорсинг възможности, имат много строги изисквания, когато става въпрос за изпълнение на нормативните актове. Аутсорсинг компанията трябва да спазва всички приложими закони и специфични за индустрията разпоредби. В това отношение сме безупречни и защитаваме интересите на клиентите във всеки един момент. Сертифицирани сме по ISO 9001 и сме напълно съвместими с изискванията на GDPR. Спазваме най-високите стандарти за сигурност на данните, както и за киберсигурност.

 

5. Иновативен подход

Нашите квалифицирани специалисти прилагат на практика последните тенденции в IT сферата. Проактивност и сътрудничество – тайните оръжия, които ни помагат да създаваме успешни решения, съобразени с индивидуалните нужди на всеки наш партньор. Ние работим заедно като един екип с всички наши клиенти и техните представители.

 

6. Достъпни цени

Намаляването на оперативните разходи е основната причина, поради която компаниите избират Източна Европа за аутсорсинг дестинация. Но ние не предлагаме само по-ниска цена. Ние предлагаме отлични услуги на разумни цени, при това смеем да твърдим най-доброто съотношение цена / качество на българския пазар.

 

7. Отлично местоположение

Източна Европа е прекрасна дестинация за аутсорсинг, защото:

  • е в непосредствена близост до Западна Европа (на 2 часа разтояние от големите европейски градове);
  • има достатъчно добра инфраструктура;
  • предлага евтин транспорт и добри възможности за пътуващите по работа.

Местоположението на офисите ни е много важно за клиенти ни. Те разчитат на бърза комуникация (оттук идва и нашето име – Speedflow), опростен визов режим и по-малко пътни разходи.

 

8. Супер часова зона

Да, наистина! GMT + 2 (EET) не пречи по никакъв начин на комуникацията ни с партньори от цяла Европа. Що се отнася до САЩ, голяма част от задачите и услугите завършваме за една нощ. Часовата разлика е и плюс за компании, които предлагат услуги извън нормалното работно време за часовия пояс, в който се намират. Speedflow Bulgaria ще ви помогне да покриете това време. Може да разчитате на екипа ни.

 

9. Правилната нагласа

Екипът на Speedflow не се състои само от технически и IT специалисти. Нашата фирмена култура силно насърчава развиването на правилните личностни умения и качества. Точно те ни помагат да постигнем най-добрия резултат в рамките на очаквания срок. Ние сме любопитни и във всяко предизвикателство, пред което се изправяме, виждаме възможност за растеж.

 

10. Статистиката казва всичко

Източна Европа е класирана като един от най-добрите региони за IT и софтуерни аутсорсинг услуги в света от консултантски компании като Tholons и A.T. Kearney, Deloitte, HackerRank, AgileEngine и др.

Нуждаете ли се от повече причини, за да се доверите на Speedflow? Ако да, не се колебайте и изпратете вашето запитване на info@speedflow.bg, за да обсъдим вашия проект в детайли.

Оценете този материал!
5/5 - (3 votes)
5/5 - (3 votes)
Сподели


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *