Водеща швейцарска клиника с нов сайт от Speedflow Bulgaria

Водеща швейцарска клиника с нов сайт от Speedflow Bulgaria

Екипът на Speedflow Bulgaria добави поредния си успешно завършен проект в своето портфолио. Този път наш клиент бе Leukerbad Clinic – един от най-добрите специализирани медицински центрове за рехабилитация и ревитализация в Швейцария. Клиниката се намира на 1400 м. надморска височина, в сърцето на Алпите, сред невероятна природа и редица естествени минерални извори. Основана през далечната1961 г., тя бързо си печели репутация на водещо лечебно заведение с програмите си по превантивната медицина и рехабилитация на опорно-двигателната система, както и с високия си клас хотелски услуги. В момента центърът разполага с над 110 специалиста в сферата на физиотерапията, нутрициологията, психологията, радиологията, спортна медицина и др.

Основните ремонтни дейности, които се извършват на територията на клиниката след 2012 г., са причината за последвалата спешна нужда от обновяване на онлайн визията и дигиталната маркетинг стратегия на лечебното заведение. Желанието на клиентите ни бе новият сайт да кореспондира на осъвременените условия и атмосфера на клиниката. Целта бе той да се превърне в основния генератор на дигитален трафик и потенциални клиенти от цял свят.

 

За проекта

И така, екипът ни започна работа. Първо, изготвихме цялостната стратегия за обновяване на сайта, в която заложихме най-новите тенденции в индустрията и уеб технологиите. Разбира се, не пренебрегнахме и изискванията на клиентите. Проектът бе завършен в срок и включваше пълен набор от уеб услуги като уеб и графичен дизайн, А-Я видео анимации, създаване на графични и други изображения. Основна част бе и управлението на съдържание – преводи на няколко езика на цялото съдържание на сайта, текстови оптимизации, дизайн на различни файлови формати и документи, изготвяне на презентации и др. Текстовете и изображенията бяха подбрани така, че подробно да представят на посетителите всички медицински процедури, спа програми и терапевтични практики, които се прилагат от специалистите в клиника Leukerbad.

Обновеният уебсайт е с лесна и интуитивна навигация, която дава на потребителите бърз достъп до необходимата информация и им позволява само с няколко клика да заплануват своя престой, да отправят запитване и да си запазят час за консултация онлайн.

Ако и вие искате вашият проект да бъде изпълнен на ниво и да съответства на безупречния имидж, които сте изграждали с години, не се колебайте да се свържете с нас на info@speedflow.bg

Оценете този материал!
5/5 - (1 vote)
5/5 - (1 vote)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *