Ще говорим за Чатбот за вашия ресторант на Digital4Plovdiv

Speedflow Bulgaria ще говори за Чатбот на поредното Digital4Plovdiv събитие

Организаторите на Digital4Plovdiv поканиха нашия екип да направи презентация на тема „Чатбот. Идеалното дигитално решение за вашия ресторант“ по време на еднодневната конференция Digital Marketing Strategy 2018 for Hotels and Restaurants. Събитието ще се проведе на 29 март в хотел Санкт Петербург, гр. Пловдив.  Посетителите ще имат възможност да получат полезна и актуална информация за това как по-успешно да управляват и развиват  своя хотел, ресторант или заведение онлайн.  Програмата е наситена с интересни и разнообразни лекции на тема Чатбот, уеб дизайн, дигитален маркетинг, видео маркетинг, 360-градусово заснемане и още много – изцяло насочени към ХоРеКа сектора.

С удоволствие приехме поканата да бъдем лектори на конференцията, тъй като разработката на Чатбот асистенти за нуждите на бизнеса е основна част от портфолиото и услугите, които предлагаме на клиентите. Speedflow Bulgaria дори има отделен Чатбот бранд за ресторанти и заведения за бързо хранене. Затова бихме желали да поканим всички заинтересувани по темата да се присъединят към нашата лекция на 29 март 2018 в х-л Санкт Петербург, зала 3 „Нева“ – Дискусионен клуб от 13:40 до  14:20 часа.

 

Искате да научите какво точно е Чатбот, как може да автоматизира ефикасно работните ви процеси и да намали разходите на вашия бизнес? Ще поговорим за всичко това и още. Регистрирайте се сега и вземете своя билет с 15% отстъпка с промо код – Speedflow15D4P.

Повече информация за събитието може да намерите на сайта на Digital4Plovdiv или да се свържете директно с нас на info@speedflow.bg.

Оценете този материал!
5/5 - (2 votes)
5/5 - (2 votes)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *