На фокус: BWS с отличителна онлайн визия от Speedflow Bulgaria

BWS с отличителна онлайн визия от Speedflow Bulgaria

Bulgarian White Shells (BWS) e българска компания, специализирана изцяло в износа на морски дарове от Черно море – дивоуловенa пясъчна бяла мида Телинa, рапани и шпроти. Изброените са истински деликатес в страни от Европа (Англия, Франция и др.) и Азия. Като сериозен търговец на международния пазар и първият официално сертифициран износител на черноморски деликатеси по Европейски стандарт на Балканския полуостров, BWS се нуждаеше от разработката на уебсайт, който да отговаря изцяло на техните корпоративни ценности и визия, но и да представя по атрактивен начин бранда онлайн.

 

За компанията…

Основана през 2011 година в град Черноморец, Bulgarian White Shells в момента разполага с две производствени бази и капацитет на обработка на прясноуловени мекотели до 15 000 килограма дневно – пречистени и опаковани, готови за транспортиране до всички краища на света още в деня на улова. Компанията търсеше уеб разработчик, който да завърши проекта качествено, бързо и с внимание към детайла – така както самите те подхождат към продуктите си. Изключително доволни от работа на екипа на Speedflow Bulgaria по друг техен успешно завършен проект – King Size Ice, не беше изненада и за двете страни, когато потърсиха уеб специалистите ни отново.

 

За сайта…

Модерен и с разчупен дизайн, сайтът, който създадохме за BWS, бе завършен в срок и напълно отговаря на очакванията на клиентите. Направихме специална продуктова фотосесия, която беше основната концепция на сайта – големи изображения, които показват високото качество на продуктите на BWS и те карат да искаш да ги опиташ на мига. Ние от Speedflow Bulgaria успешно вникнахме в същината на изискванията на клиента и проактивно го консултирахме кое и как би проработило в тяхна ползва. Целият завършен проект може да разгледате в нашето портфолио.

 

Ако и вие се нуждаете от професионално продуктово заснемане, както и от иновативни идеи за своята дигитална бранд визия, не се колебайте да се свържете с нас на info@speedflow.bg.

Оценете този материал!
5/5 - (2 votes)
5/5 - (2 votes)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *