Създаване на електронен магазин – Подробен наръчник

Създаване на електронен магазин - наръчник

Преди време написахме статия, която обяснява как да си направите интернет магазин. Тя е предназначена за тези от вас, които искат да поемат инициативата и сами да се изправят пред начинанието да започнат онлайн бизнес.

Знаехме обаче, че със сигурност ще има хора, които биха искали по-задълбочен и подробен материал. Детайлен план с точните стъпки и препоръки как да успеят. Иначе казано, Наръчник, който дава нещо повече от информация, която може да намерите в Гугъл за 10 минути. Наръчник, който систематизира години опит от сфери като елетронна търговия, SEO оптимизация, уеб дизайн, уеб програмиране, дигитален маркетинг и всичко останало, което е нужно за изграждането на успешен интернет магазин. И по-важното – на успешен интернет бизнес.

 

И ето, че нашият подробен наръчник „Как да стартираме собствен онлайн магазин“ вече е факт!

Как да стартираме собствен онлайн магазин - Наръчник

 

Свалете го безплатно от тук https://speedflow.bg/sobstven-onlain-magazin-narachnik/

 

Той съдържа 17 страници и 8 главни стъпки, покриващи всички аспекти от успешната изработка на онлайн магазина на вашите мечти:

 • Планиране;
 • Предвиждане на разходи;
 • Анализи;
 • Техническа информация;
 • Примери;
 • и много линкове, които водят до полезна и необходима информация.

Дори да не бъде използван по предназначение, наръчникът ви дава цялостна представа и концепция за Е-търговията. А това не е никак малко…

 

Амбициозно начинание

Въпреки факта, че създаването, оптимизирането и развитието на един електронен магазин и превръщането му в печеливш бизнес от един единствен човек е много трудно начинание, ние от Speedflow Bulgaria вярваме, че с нашия Наръчник ще мотивираме и ще помогнем на тези от вас, който са твърдо решени да успеят! А ако някъде изпитате затруднения в цялостния процес или просто физически нямате време да свършите всичко сами, ние и нашите уеб услуги сме насреща!

УСПЕХ!

Оценете този материал!
5/5 - (3 votes)
5/5 - (3 votes)
Сподели

Comments

 1. Изключително полезен наръчник. Такъв го прави и това, че е написан от хора с доказан опит. Определено е полезен и за тези които вече са стартирали!

  • Благодарим Ви за коментара, опитваме се да бъдем полезни на бизнеса и да го развиваме, а не просто да изпълняваме проект след проект.
   Скоро ще обновим някои части на наръчника, защото Гугъл постоянно променя алгоритмите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *