Защо цялостният подход към уеб разработка е идеален за бизнес уебсайт

цялостна уеб разработка

С огромния диапазон от услуги за изработка на сайт на разположение днес, как можем да бъдем сигурни коя компания е подходяща за нас?

Да дадем шанс на всяка една от тях едва ли ще е най-добрия вариант, особено ако сме притиснати от времето или бюджета.

Каквото и да правим, винаги има риск при избора на компания – основно защото не знаем как ще си паснем с тях.

И докато някои компании процъфтяват в няколко ниши на изработката на сайт, то те често не покриват изискванията в други. В резултат на това техният подход е разпокъсан, което пък допринася за създаването на продукти, на които им липсва нещо, за да осъществят реалните цели на проекта.

Най-добрите доставчици на уеб услуги разглеждат процеса на разработка цялостно, прилагайки знанията си уравновесено във всеки етап, без да губят връзка с първоначалната визия на клиента или представата за средата, в която сайтът ще се разпространява.

За клиенти, търсещи сайт, който да е естествено продължение на техния офлайн бизнес или който да поставя начало на нов онлайн бизнес, най-добрата опция би била да наемат разработчици, които разбират от тънкостите на бизнеса. Това е така, защото опитът в този случай ще им позволи да разберат правилно вашите бизнес намерения и да съчетаят усилията си при разработката с тях. По този начин ще се създаде един напълно цялостен продукт, всяка част от който е насочена към постигането на Вашата основна цел.

Уеб компаниите, които предлагат цялостна уеб разработка обикновено постигат най-добрите резултати, т.е. те имат професионалисти, които съзнават и се придържат към голямата картина на проекта паралелно с пряката си дейност във всеки етап.

Пазарът е изпълнен с компании за уеб разработка, които се стремят да завършат проектите си по възможно най-бърз и ефективен начин, без да вземат под внимание клиентските офлайн цели. Това само създава безпорядък, където връзката между клиент и доставчик се губи, и в последствие услугите са посредствени.

Всъщност само усилие надминаващо първоначално поставените цели във всеки отделен етап гарантира успех.

Не става въпрос за някакъв изкривен перфекционизъм, а за създаване на самоиздържащ се продукт, който отваря нови врати за развитие.

 

Надминавайки очакванията Ви

Едно от най-големите преимущества на Speedflow Bulgaria е огромния опит на компанията в бизнеса в сфери като телекомуникацията, ИТ, издателството и други – опит , до който са се докоснали голяма част от колектива на компанията.

В Speedflow Bulgaria работят хора, които често прекрачват нови прагове извън сферата си на дейност. А това е качество, което е от отлична полза за бизнеса, където способността за адаптация към динамично променящата се среда е печелившата формула.

За Вас, клиента, това означава, че ще работите с доставчик на уеб услуги, който не претендира, а наистина разбира Вашите цели, и основава работата си на тях, за да създаде продукт надминаващ първоначалните очаквания.

Докато нашия екип е отдал вниманието си на Вашия проект, наш представител ще организира редовни срещи с вас – в удобния ни офис или чрез видео конференция – за да се доизаснят завършителните детайли на визията Ви.

Доверете се на екипа на Speedflow Bulgaria! Нека започнем!

За да се възползвате от нашите услуги за цялостна уеб разработка, пишете ни на info@speedflow.bg

Rate this article!
5/5 - (1 vote)
5/5 - (1 vote)
Сподели


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *