На фокус: Дентална клиника Даймънд Дент с нов сайт от Speedflow Bulgaria

Дентална клиника Даймънд Дент с нов сайт от Speedflow Bulgaria

Дентална клиника Даймънд Дент e с доказан опит в сферата на денталната медицина и предлага най-висок клас стоматологични услуги. Нуждаеха се от нов и модерен уебсайт, който да превърнат в отлично функциониращ маркетингов канал и информационен портал за пациентите си. Обърнаха се към екипа на Speedflow Bulgaria, за да им помогнем с реализирането на уеб проекта.

Нашите опитни програмисти и дизайнери създадоха сайт с удобен за потребителя интерфейс. Добрата навигация осигурява на посетителите бърз и лесен достъп до важна информация като например какви услуги предлага клиниката, какви са етапите и методите на лечение и кои са най-новите практики и съвременни технологии в сферата на денталната медицина. Уебсайтът на Даймънд Дент (Diamond Dent) бе разработен на няколко езика, а целият снимков материал и графични изображения бяха създадени и обработени от екипа на Speedflow Bulgaria.

За нас беше важно първо да разберем какви са целите и изискванията на клиентите ни и едва след това да се заемем с разработването схематичния дизайн. Когато уебсайтът не разполага с добра навигация и интуитивен интерфейс, той не би ангажирал потребителите и задържал вниманието им достатъчно дълго време. Модерната онлайн визия, която създадохме за Даймънд Дент, напълно отговаря на тяхната бранд идентичност, показва високото качество на услугите и професионализма на целия медицински екип. Те даряват на пациентите си красиви и здрави усмивки, а вече може да ги намерите и онлайн.

Ако се нуждаете от разработка на уебсайт, графичен дизайн, фотографски услуги или каквото и да е друго, свързано с вашия дигитален проект, не се колебайте да се обърнете към нас на info@speedflow.bg. Разгледайте и останалите ни успешно реализирани проекти в портфолио секцията на сайта.

Оценете този материал!
5/5 - (3 votes)
5/5 - (3 votes)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *