Cactus Online: от хоби към процъфтяващ бизнес

Cactus Online Shop - онлайн магазин за кактуси и сукуленти: от хоби към процъфтяващ бизнес

Преди време създадохме за наши клиенти от Cactus Online Shop – онлайн магазин за кактуси и други сукуленти, благодарение на който любители от цял свят вече могат да се сдобиват с редки екземпляри и семена от тяхната колекция. Ето какво споделя г-н Алекс Бабин, администратор и мениджър на Cactus Online (Кактуси Онлайн), за съвместната си работа с нашия екип:

„Преди екипът на Speedflow.bg да се захване с нашия проект, нямахме ясна представа как да превърнем страстта си към кактусите в онлайн бизнес. Не знаехме от къде да започнем, нямахме идея какво да бъде нашето лого, нито каква да бъде цялостната визия на бъдещия ни онлайн магазин. Имахме нужда от някой, който да изгради дигиталния ни образ, както и да организира всички бизнес процеси онлайн.

И това се случи… Кактуси оналайн е реалност!

Изключително доволни сме от крайния продукт. Уебсайтът напълно отговаря на нашите очаквания – семпъл и изчистен дизайн, чийто акцент пада изцяло върху предлаганите от нас растителни видове. Комуникацията по между ни беше леснa и вървеше гладко, въпреки множеството ни въпроси и изисквания.

Освен това за нас беше изключително важно Cactus Online да може да обслужва клиенти от цял свят. Представяхме си как нашият уебсайт се превръща в място, на което те се връщат отново и отново, за да допълват колекцията си от сукуленти. И ето че днес имаме клиенти от Нова Зеландия, САЩ, Канада, Китай, Индонезия, Англия, Италия и още много други. Приемаме плащания онлайн и нямаме никакви проблеми с поръчките или сигурността на сайта си.

Идеите и съветите, които получихме от Speedflow.bg, ни помогнаха да превърнем едно хоби в процъфтяващ бизнес. В момента сами управляваме целия онлайн магазин – от качване на ново съдържание, снимки и описания до организиране и следене на заявки, плащания, справки.

Препоръчваме услугите на Speedflow Bulgaria с голям ентусиазъм, заради тяхната креативност, отзивчивост и всеотдайност. Споделиха своя опит и знания с нас, което много ни помага и до днес.“

Оценете този материал!
5/5 - (2 votes)
5/5 - (2 votes)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *