bTV с репортаж за наше мобилно приложение

bTV с репортаж за мобилно приложение разработено от Speedflow Bulgaria

Екипът на Speedflow с огромно удоволствие иска да сподели на всички вас една вълнуваща новина. Един от последните проекти, който разработихме за наш клиент, не спира да получава медийно внимание.  За въпросното мобилно приложение HealthyKid Sofia писаха не само известни вестници и списания. За него беше направен и репортаж в централната емисия новини  на bTV, който накратко обяснява какви са предимствата и ползите от тази нова технология. За да получите повече информация, може да изгледате и самото кратко видео по-долу.

 

Чувстваме се изключително горди и удовлетворени, че сме част от реализирането на подобен социален проект, създаден без каквато и да е търговска цел. Приложението е изцяло и единствено насочено към предоставянето на качествена и навременна информация на родители, чиито деца се нуждаят от незабавна медицинска помощ.  Щастливи сме, че упоритата работа, която вложихме в осъществяването на мечтата на нашите клиенти, получава толкова позитивни отзиви. Голяма част от хората, които вече използват това мобилно приложение, го намират не само за полезно, но и за революционно в сферата на здравеопазването.  Такъв е резултатът, когато се комбинира чудесна идея със иновативна технология и качествено изпълнение.

Не се колебайте да се свържете с нашия екип на info@speedflow.bg, ако търсите надежден партньор за реализирането на някой от вашите софтуерни проекти. Ние ще бъдем толкова вдъхновени от вашите идеи, колкото сте и самите вие!

Оценете този материал!
5/5 - (2 votes)
5/5 - (2 votes)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *