Заедно в час трансформира образованието в България

Заедно в час трансформира образованието в България

Ние от Speedflow Bulgaria обичаме предизвикателни проекти. А когато зад тях стои благородна или обществена кауза, се чувстваме още по-вдъхновени. Такъв беше и последният проект, който реализирахме за неправителствената организация Заедно в час и тяхната роля в образованието.

 

Относно организацията

Заедно в час е част от международната мрежа Teach for all и е основана през 2010 година по инициатива и с подкрепата на Америка за България. От тогава насам фондацията се бори да предостави равен достъп до качествено образование на всяко дете в България, въпреки неравностойното положение, в което се намира то. За целта млади професионалисти от различни сфери на дейност преминават специализиран подбор и интензивни тренинги. Те ги подготвят да преподават в училища на деца, нуждаещи се от най-голяма подкрепа. Програмата продължава две години и засега се провежда в 11 района от цялата страна – София, Пловдив, Стара Загора, Ловеч, Враца и др. Към този момент над 260 души са я преминали успешно и продължават активно да допринасят за подобряване качеството на образованието в България. Не случайно Заедно в час печели две първи места в националния конкурс „Работодател на годината“ 2018 за “най-добра обучителна програма” и “най-добра програма за кариерно развитие”.

 

За проекта

Непрестанно нарастващата общност на Заедно в час и положителният ефект, който тя оказва върху образователна система, довеждат до нуждата от цялостно обновление на дигитална визия на фондацията. Желанието бе новият уебсайт по-ясно да отговаря и да подчертава мисията, ценностите и визионерството на организацията. Нашият екип с готовност се зае да създаде уебсайт, който да осигурява оптимално потребителско преживяване. Подобрената архитектура и по-ефективна навигационна структура на секциите в него предоставят на потребителите лесен и бърз достъп до необходимата информация. Обработихме и оптимизирахме голямо количество текст, за да може допълнително да подпомогнем интуитивния уеб дизайн.

Ако и вие искате и ваш уеб проект да бъде реализиран в срок, не се колебайте да се свържете с нас на info@speedflow.bg. С готовност ще помогнем във всеки един етап – от планирането до поддръжката.

Оценете този материал!
5/5 - (4 votes)
5/5 - (4 votes)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *