Присъединете се към мобилната революция със Speedflow (ново видео)

услуги разработка на мобилно приложение

Каним ви да прегледате нашето най-ново видео попълнение: сбито представяне на услугите за разработка на мобилни приложения, предлагани от Speedflow Bulgaria.

Наясно сме, че една инвестиция в изработка на мобилно приложение може да ви се струва прекалено голяма, но и е трудно да игнорираме множеството облаги от притежанието му.

Над 200 милиарда апликации се свалят всяка година. Смартфон потребителите използват Интернет предимно през мобилни приложения. Над $490 милиарда биват генерирани от индустрията.

Изненадващо, това изглежда е само началото. Изследователите са единодушни – мобилните приложения ще увеличат влиянието си върху все повече аспекти от нашия всекидневен живот през следващото десетилетие.

Бизнесите не са първите, а и няма да са последните, които се примиряват с това прозрение. Все повече хора се възползват от облагородяващите, печеливши качества на приложенията. Компаниите вече са наясно, че те им предлагат един глобален достъп и подобряват вече изградените връзки с клиенти.

Чарът на приложенията не е останал незабелязан и за хора с идеи, които си заслужават да бъдат реализирани и разпространени. Все повече хора се доверяват на мобилните приложения, за да привлекат обществения интерес към неща, за които ги е грижа, или за да подобрят благополучието и живота на хората по някакъв начин.

Геймингът също не изостава. Мобилният гейминг е отцепил огромна част от приходната погача. Според Statista гейминг апликациите генерират зашеметяващите $53 милиарда на година – сума, която се очаква да нарасне на $60 милиарда до 2023 година.

Преимуществата от притежанието на мобилна апликация са твърде много, за да бъдат избутани настрана. Ние просто ви каним и вие да не го направите.

За да придобиете представа за предлаганите от нас услуги за разработка на мобилни приложения, моля прегледайте видеото ни (скоро очаквайте и български субтитри).

Ако желаете да се присъедините към тази революция чрез услуги за разработка на мобилни приложения от Speedflow Bulgaria, разполагаме с качествен и професионален екип, който ще се захване с проекта ви. Свържете се с нас на info@speedflow.bg

Rate this article!
5/5 - (1 vote)
5/5 - (1 vote)
Сподели


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *