Истинската Коледа пристига с нов сайт от Speedflow Bulgaria!

Коледни оферти за изработка на уебсайт

Хо-хо, коледните празници са на прага! А ние от Speedflow Bulgaria имаме подаръци за Вас! Днес обявяваме нашите специални коледни оферти за изработка на уебсайт.

В зависимост от Вашите нужди, цели и бюджет създадохме три пакета – Икономичен, Стандартен и Премиум. Всеки следващ пакет надгражда предходния.

Работим по предварително зададени дизайн и визия. Всеки от пакетите включва: интегриране на форма за запитвания, линкове към социалните мрежи, първоначална оптимизация на сайта (текст, код, мултимедийни изображения), както и вграждане на Google карта.

Икономичният пакет е най-бюджетния вариант и е подходящ за портфолио уебсайт с до 5 страници. Неговата изработка е най-бърза – до 5 работни дни. Подходящ е за прохождащи бизнеси, както за блогъри, влогъри и инфлуенсъри, а така също и например за адвокати, лекари и професионалисти от всяка сферa.

Стандартният е с до 10 страници, като например това може да е отделна страница за всяка услуга, която предлагате. Подходящ е за малък до среден бизнес с неголяма артикулна гама. Включва и всички детайли от иконимичния пакет, а съшо така и Google Analytics интеграция за следенe на трафика към сайта, сървърна оптимизация за скоростта на сайта и 6 месеца безплатна поддръжка. Можем да го изработим за Вас до 10 работни дни.

Премиум пакетът е нашият топ продукт, подходящ за голям и много голям бизнес с богато разнообразие от стоки или услуги. Надгражда разписаните интеграции и функции на стандартния пакет,  като тук страниците са до 20. Всяка страница, описваща услугите и продуктите, ще е с различен дизайн. Новите добавки в неговото покритие са създаване карта на сайта за по-добро класиране в Google и 12 месеца безплатна поддръжка. Приблизителното време за изработка е до 15 работни дни.

Коледни оферти за изработка на уебсайт

Възползвайте се от нашите празнични оферти и си подарете модерен и ефективен сайт като само до 20 Декември 2019 поръчате някой от нашите пакети и спестите 21%!

Очакваме вашето запитване на info@speedflow.bg.

Rate this article!
5/5 - (2 votes)
5/5 - (2 votes)
Сподели


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *