HealthyKid Sofia: „Speedflow отговориха на всичките ни очаквания“

HealthyKid Sofia: „Speedflow отговориха на всичките ни очаквания“ - Speedflow

HealthyKid Sofia е първото по рода си мобилно приложение в България, което предоставя достъп на родители до всички лечебни заведения и специалисти на територията на град София, за да може при нужда да окажат спешна медицинска помощ на деца с определена симптоматика. Нашият екип помогна за създаването на приложението и днес Дария Мукова, изпълнителният директор на Майкид София ООД, споделя впечатления от работата си с нас:

“Доволни сме изключително много от съвместната ни работа с екипа на Speedflow Bulgaria! Продуктът, който получихме, напълно отговаря на всичките ни изисквания и беше предаден в срок въпреки хилядите ни корекции.  Различното при нас е, че тъй като HealthyKid Sofia няма аналог, ние нямахме и конкретни очаквания. Заедно с екипа създадохме Приложението и за наше щастие почти постоянно мислехме еднакво – от цветовата гама до оформлението и разположението на табовете.

Преди обаче да се обърнем към Speedflow.bg се сблъскахме с редица трудности – от намиране на екип, с който да работим добре и без напрежение, до реалистични очаквания от страна на изпълнителя за съотношението цена-качество. Твърдо можем да кажем, че от Speedflow отговориха на всичките ни очаквания и по двата критерия.

Те са млади, амбициозни и знаещи хора, които предлагат услуга на европейско ниво. Въпреки че се намират в Пловдив, а ние в София, разстоянието не пречеше на комуникацията, работата вървеше гладко и всичко се предаваше навреме. Изключително щастливи сме, че имахме възможността да работим заедно и бихме го направили отново.  Със сигурност ще продължим да препоръчваме техните услуги. Вече сме го правили няколко пъти, ще продължим и занапред. Пожелаваме успех на целия колектив!“

Оценете този материал!
5/5 - (3 votes)
5/5 - (3 votes)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *