Уебсайт за адвокатски кантори от Speedflow Bulgaria

Уебсайт за адвокатски кантори от Speedflow

Дигитализацията навлиза във всяка сфера на дейност и променя начина на представяне и потребление на информация. Правителства по целия свят насърчават администрацията и държавните органи да ускорят процесите по създаване на свои ефективни уебсайтове с цел по-голяма информираност на гражданите. Сред тях попадат и органите на изпълнителната власт.

България не е изключение. През последните години наблюдаваме възникването на редица интерактивни законодателни платформи и уебсайтове, които имат за цел да направят правните услуги по-достъпни за всички граждани. Адвокати, адвокатски кантори и колегии, частни съдебни изпълнителни, съдилища създават свои онлайн портали, за да информират гражданите и да бъдат максимално полезни при разрешаването на правни и неправни спорове. Освен всичко това интернет им позволява да достигнат до по-голяма аудитория, да привлекат повече клиенти, но и да се утвърдят като сериозни и прозрачни институции.

Изключително важно е новосъздаденият уебсайт да дава точна и актуална информация и да бъде ясен и въздействащ. Инвестицията в подобен проект си заслужава, а добрите резултати няма да закъснеят. Уебсайтът е най-добрата реклама за вашата адвокатска професия в 21 век:

  • по-малко разходи за реклама в сравнение с традиционните методи;
  • услугите ви ще достигнат до по-голяма аудитория;
  • репутацията ви ще бъде затвърдена;
  • посланието ви е достъпно 24/7, 365 дни в годината.

Нашият екип ще изработи за вас уебсайт, който напълно отговаря на вашите ценности, принципи, идентичност и методологичен подход на работа. Същевременно уеб дизайнът ще резонира и с нуждите на клиентите. Ще ви покажем как да спечелите доверието им онлайн чрез перфектно визуално представяне, правилно структурирана информация и оптимизирано съдържание за уеб. Вашият уебсайт ще бъде модерен, бърз, с изключителни функционалности точно като правните услуги, които предлагате – ефективни, акуратни, навременни, без пропуски и грешки.

Това направихме за клиентите ни от Арбитражният съд при Асоциацията за Развитие на Правото в гр. Пловдив и кантора „Луков, Горчев и Даскалов“. Отговорни за завършването на техните корпоративни уебсайтове, ние създадохме две платформи с отлично потребителско преживяване, адаптивен дизайн към всяко устройство, атрактивен и функционален уеб дизайн. Повече информация за проектите може да намерите в портфолиото ни.

Специалистите на Speedflow Bulgaria са на ваше разположение за безплатна консултация. С готовност ще ви изготвим индивидуален проект, който да отговаря на нуждите и бюджета ви. Можем да създадем за вас както уебсайт от нулата с най-високи нива на сигурност, така и да обновим настоящия ви такъв. Свържете се с нас на info@speedflow.bg или попълнете контактната ни форма.

Дайте старт на новия си уеб проект сега!

Оценете този материал!
Уебсайт за адвокатски кантори от Speedflow Bulgaria
5 (100%) 3 гласувал(и)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *