Световните технологични тенденции – Чатботове и AI

Световните технологични тенденции - Чатботове и AI от Speedflow Bulgaria - Уеб услуги

Роботите с изкуствен интелект (AI) намират все по-широко приложение в редица отрасли. Те подпомагат бизнес процесите не само във  високотехнологичните компании, но дори и на тези в сферата на обслужване на клиенти. В последно време популярността на Чатботовете като иновация с голямо бъдеще набира нечувана скорост. Функцията на тези иновативни виртуални асистенти е да комуникират с крайните клиентите, като същевременно  спестяват време и ценни ресурси на бизнеса!

Прочетете нашата статия ако искате да научите по-подробно какво точно е Чатбот и как може да помогне на бизнеса ви.

Speedflow на изложението GITEX в Дубай

Миналата седмица екипът на Speedflow се завърна от технологичното изложение GITEX в Дубай. GITEX се провежда от 1981 година насам и e едно от водещите световни ИТ събития. Всяка година Дубай се превръща в сборен пункт на технологични умове, ръководители, инженери, мениджъри и маркетолози както от Близкия изток, така и от цял свят. Конференцията е разделена на различни панели, на които се обсъждат най-новите и бъдещите тенденции в информационните технологии. Една от най-горещите теми, дискутирана по време на Вертикалния ден за дигитален маркетинг на GITEX, бе AI, Чатботовете и техният активен и безпрецедентен принос за развитието на бизнеса.

Чатботове и тяхната роля в бизнеса

Чатботовете биват усъвършенствани все повече и повече, като в същото време стават и по-широко достъпни за малки и средни фирми. Те се явяват един модерен и много ефективен начин за подобряване качеството на обслужване на клиентите и за увеличаване на тяхната ангажираност. Последните проучвания показват, че в близко бъдеще Чатботът ще се превърне в реална необходимост за бизнеса, а компаниите, които вече са внедрили технологията в своите процеси, ще получат конкурентно предимство пред тези, които не са.

Големите корпорации на пазара имат възможността да преразпределят разходите си и да отделят част от бюджета си за разработването и усвояването на сложни Чатботове, без да се сблъскат с каквито и да е големи проблеми. Но за малки компании, които са насочени към обслужването на крайни клиенти, това може да се окаже скъпа инвестиция.

Именно заради това Speedflow стартира своя собствена платформа за разработка на Чатботове.

Така ще отговорим на нуждите на ресторанти, кафенета, вериги за бързо хранене и други заведения, които предлагат доставка на храна по домовете. Нашата Чатбот услуга позволява на малкия и среден бизнес да интегрират интелигентни роботи към страницата си във Facebook само за една седмица, без да са им необходими каквито и да е познания по програмиране и CAPEX.

Чатбот за нула време!

Само за няколко работни дни ще ви създадем умен и надежден служител, който ще бъде на разположение на вашите клиенти 24 часа в денонощието, винаги готов да помогне и вземе поръчките им. Същевременно с всичко това той ще ускори и подпомогне бизнес процесите ви. Ние изработваме персонализирани Чатботове, следвайки корпоративния стил и индивидуалността на вашата марка.

 

Увеличете разпознаваемостта на бранда, подобрете лоялността на клиентите и анализирайте целевата си аудитория с помощта на нашите Чатбот асистенти.

Оценете този материал!
Световните технологични тенденции – Чатботове и AI
5 (100%) 2 гласувал(и)
Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *